5 Şubat 2015 Perşembe

Zayıflatan İçecekler

Zayıflamak, forma girmek için metabolizmanızı hızlandırmanız gerek. Bunlardan en önemlisi tabi ki hareketli bir yaşam. "Bunun yanında ne içsem de hafiflesem?" diyorsanız bu liste tam size göre..

kat torres bikinili
Kat Torres

Yeşil Çay: Doğal bir antioksidan olan yeşil çayın birçok faydası bulunmaktadır. Yanı sıra metabolizmayı hızlandırır ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Günde 2-3 fincan içebilirsiniz.
Kahve: İşlenmiş olan değil tabi ki. Özellikle günde 2 fincan Türk Kahvesi'nin metabolizmayı hızlandırdığı biliniyor. Ancak kahveyi fazla kaçırırsanız hazımsızlık problemi kaçınılmaz olur, aman dikkat!

Maden Suyu: Diyetisyenlerin kola yerine önerdiği maden suyu, sindirimi kolaylaştırıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. Meyveli olanları içmeyin.

Sıkma Meyve Suları: Doğal sıkma meyve sularını ara öğün olarak tüketirseniz hem tatlı ihtiyacınızı karşılar, hem de metabolizmanızı hızlandırırsınız. Günde bir orta bardaktan fazla içmeyin.

Yağsız Süt: Süt hem kemik gelişimine hem de metabolizmaya faydalı. Keçi sütü ve soya sütünde bu faydalar kat kat fazla.

Kefir, Yoğurt, Ayran: Bu ürünlerin light olanları vücudunuzun su- tuz dengesini sağlamada iyi içecekler.

Su: Her şeyden önce unutulmaz, vazgeçilmez olan ana gıdamız: su. Günde en az 2 litre içmelisiniz.

- İçtiğiniz hiçbir şeye şeker atmayın. Sadece çaya şeker atmayı bırakarak bile kilo verebilirsiniz.
- Unutmadan; form ve detoks çayları bağırsak faaliyetlerinde rol oynar. Bu yönden sıkıntınız varsa işe yarar. Ancak bunlar tek başına kilo vermeye yardımcı OLMAZ! Reklamlara aldanmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder