7 Ağustos 2015 Cuma

Çekiliş Kazandım !

blog çekilişi kozmetik
Herkese merhaba! :) Geçen ay ilk defa bir çekiliş kazandım. Hatta 1 hafta içinde 2 tane çekiliş kazandım diyebilirim. Birden böyle bir şansın vurması beni hem çok şaşırttı hem çok heyecanlandırdı. Tabii çok da mutlu oldum. Bu postumda yalnızca kazandığım ilk çekilişi göstereceğim; çünkü ikinci kazandığım çekiliş bir blog tasarımı çekilişiydi ve fiyasko çıktı. Tabii kimseyi yermek istemediğimden isim vermiyorum, kendisi benden şifremi istedi. Halbuki blog tasarımı bile yapacak olsa bana kod yollaması yeterli olurdu. E madem kod yapmayı bilmiyorsun niye böyle bir çekiliş yaptın? :/ Neyse, zaten asıl konumuz Derin'in Çekilişi.. :)



Derin Çakır'ın blogundaki çekilişi kazandıktan sonra kendisiyle mailleştik ve inanır mısınız, meğersem koca bir sene aynı şehirde, aynı okulda okuyormuşuz! :) Tabii ki kendisiyle alakam yoktu ama tesadüfen yeni bir okul arkadaşı edinmiş oldum.

Çekilişte kazandıklarımın ayrıntıları için buraya tık.Yukarıda gördüğünüz ürünlerin hepsini kazanmış oldum, kendisine burdan tekrardan teşekkür ediyorum. Ürünler kısa bir süre önce elime ulaştı, sağolsun PTT'den acele postayla yollamış. Yaklaşık 25 tane hediye vardı ve hepsini çok beğendim. Özellikle ihtiyacım olan ürünler -aloe vera jeli, deodorant, şampuan- ayağıma kadar gelince çok mutlu oldum. Derin'e buradan tekrardan teşekkür ediyorum ve sevgilerimi yolluyorum. :)


Şu anda devam eden bir çekilişim var, hala katılmadıysanız acele edin! Çekilişin sonuçlanmasına son 8 gün! Çekilişim İçin Buraya TIK..

15 yorum:

  1. Bu çekilişe ben de katılmıştım ama kazanamamıştım. Tebrikler. Çekiliş kazanmak güzel bir duygu. Ben henüz hiçbir blog çekilişi kazanamadım. Sizin çekilişinize katıldım umarım onu kazanırım ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, teşekkürler :) Umarım en çok isteyen kazanır bol şans.

      Sil
  2. O kadar sevindim ki yazını görünce! Asıl ben teşekkür ederim elimde olmayan sebeplerden dolayı geciktirdim anlayışın için ve blogunda böyle bir incelik yapıp yazı yayınladığın için teşekkür ederim:) Güzel mutlu günlerinde kullan hepsini!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım, ben teşekkür ederim. Daha az önce kullandım kremlerden :)

      Sil
  3. Ben de kazanmak istiyorum bir gün. :) Nasip.

    YanıtlaSil
  4. güzel günlerde kullan cnım belki bir gün ben de kazanırım :)
    blog keşif etkinliğinden geliyorum ve seni takibe aldım bana da beklerim ayrıca bende de bir blog kesif etkinliği var katılırsan sevinirim :)
    blog:http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
    ins:https://instagram.com/evintekkizimona/

    YanıtlaSil
  5. Merhabalaar sizi beyazbengovil’in blog keşif etkinliğinde buldum ve takibe aldım :) 
    Hayırlı olsun kazanmışsınız güle güle kullanın :)
    Ben Türk ve Kore'de olan Makyaj, makyaj ürünleri, saç-clt bakım ürün ve uygulamaları, Kore kozmetik, Gezdiğim gördüğüm yerler vb konularda yazıyorum :) Bu arada blogum ilk çekilişi de var Kore Kozmetik ürünleri hediye ediyorum. Bana ve çekilişime de beklerim :) <3

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan
    ayrıca benim bloğuma da beklerim

    YanıtlaSil