13 Mart 2015 Cuma

Tembeller için Bakım Önerileri

Günlük cilt bakım rütinimiz tembelliğimizden dolayı sık sık aksar. Aslında üşenmenize gerek kalmadan da güzelliğinizi koruyabilirsiniz. Buyrun bir göz atın..

Anne Hathaway
  • Güneş kreminizi sık sık yenilemeye üşeniyorsanız pudradan ruja bütün makyaj malzemelerinizi SPF güneş korumalı ürünlerden alın.
  • Haftada 1-2 kez yapacağınız peeling toplamda 30 saniye sürer. Hiçbir şey yapmasanız da haftada birkaç kez yapacağınız peelingle derinlemesine temizlenmiş olursunuz.
  • Göz altı şişliklerini engellemek için yüksek yastıkta yatmak yeterli bir yöntem. Bu çare olmuyorsa Garnier'ın ve birçok markanın kafeinli göz altı roll-onu var, bunları kullanabilirsiniz. Sabah kalkınca sürmeniz toplamda 5 saniyenizi alır.
  • Hem temizleyici hem nemlendiriciyi ayrı ayrı sürmeye üşeniyorsanız gül suyu en iyi çözüm! Gül suyunu pamuğa döküp yüzünüze sürdüğünüzde hem kirleri temizler hem de yumuşatır, nem dengesini sağlar. Bunun haricinde Avon'da ve birçok markada hem temizleyici hem nemlendirici özellikte köpükler var. Çoklu etki gösteren krem ve köpükler her zaman daha pratiktir.
Unutmayın, bakımlı olan her kadın güzeldir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder