3 Mart 2015 Salı

Doğal Güzellik Sırları

Doğal güzellik yöntemleri kozmetik dükkanlarını gezmekten çok daha kısa sürüyor emin olun. Eğer güzellik yöntemi olarak doğallıktan yanaysanız üşenmeyip yediklerinizi vücudunuzda kullanmalısınız. 


Bitkiler ve Bitkisel Yağlar
Bitkiler ve özlerinden yapılan yağları tamamen katkısızdır ve doğaldır. Doğal olan çoğu şeyin faydalı olduğunu sıkça dile getiriyorum zaten. Bitkileri cildinize hem içten hem dıştan almayı güzellik rutininiz haline getirmelisiniz. Örneğin manikür öncesi vazelin yerine zeytinyağı ile ovuşturmanız hem daha sağlıklı hem daha etkili olur.

Meyveler ve Sebzeler
Yediğiniz her şeyi vücudunuza da sürmekten korkmayın. Doğal güzellik için meyvelerden yararlanın. Yumuşatıcı krem yerine yüzünüze bir şeftali ya da kayısıyı ezip maske gibi sürmek çok daha sağlıklı bir güzellik yöntemidir. Yüzünüzü yıkadıktan sonra farkı hissedeceksiniz.

Güzellik Kahve Fincanında Saklı
Çoğu besin vücudunuzda nasıl bir etki gösteriyorsa, cildinizde de aynı etkiyi gösterir. Bunun en bariz örneği kahve! Sizi nasıl canlandırıyorsa solgun cildinizi de canlandırmanın yolu kahvenin telvesini maske olarak sürmekten geçiyor. 
Eğer doğal bronzluk istiyorsanız havuç suyu ile kahvenin telvesini karıştırarak maske gibi uygulayın.

Sorularınız için, guzellikrutinim@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder