17 Kasım 2015 Salı

Yaşlanma karşıtıyla yaşlanmayın !

kozmetik

Merhaba kızlar! Bu gece önemli bir konuya değinmek istedim. Yaşlanma karşıtı veyahut genel bakım ürünlerimizi genç kalmak, güzelliğimizi korumak, bakımlı hissetmek gibi amaçlarla bolca kullanıyoruz. Fakat bence, kozmetiklerin çoğu güzelleştirmektense daha da yaşlandırıyor. Bu konuya biraz değinmek istiyorum..

Çoğu kozmetik ürününün içinde bulunan kimyasal ve sentetik maddelerin ilk önce güzelleştirse de zamanla yaşlandırdığı düşüncesindeyim ben. Cildimiz bu ürünlerin içindeki zararlı maddelerin etkisini yok etmeye çalışırken, yararını görse de anca bu yorgunluğunu telafi edebiliyor. Belki de cildiniz normalden daha çok zarara uğruyor. Bu nedenle, kozmetik ürünlerin kullanımını olabildiğince ihtiyaca göre planlamak ve kozmetik ürünleri seçerken olabildiğince zararsız içerikleri tercih etmek gerekiyor.

Doğal ve organik kozmetiklere gücümüz yettiğince ağırlık vermek bizim için en doğrusu olacaktır. Yediklerimizin çoğu organik ve doğal değilken en azından kozmetik ürünlerimizin seçiminde zararsız içeriklere yer vermemiz gerekir diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?

Sizin de bu konuda görüşlerinizi almak isterim. Bu gecelik yazmak istediklerim bunlardı. Gelecek sefere kadar hepinize bakımlı günler diliyorum.. :)

instagram: guzellikrutinim
öpücük gif

8 yorum:

  1. sana katılıyorum yorum yazarken neden farklı sayfa açılıyor sizde anlamadım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reklamı diyorsan o reklamın nereden geldigini bir türlü bulamadım canım ya bir fikrin var mı bu konuda? :(

      Sil
  2. merhaba:) blog keşif etkinliğinden geliyorum blogunuzu takibe aldım.. blogumda benefit hoola set hediyeli bir çekiliş düzenliyorum katılırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  3. Artık içeriklere de güven olmuyor ki.. Temiz içerikli zannediyorsun bir bakıyorsun farklı isimle yine benzer maddeler kullanılmış :)

    YanıtlaSil