7 Kasım 2015 Cumartesi

Natracare'den Gelen Hediyeler :)

Herkese merhaba kızlar! Her gece olduğu gibi bu gece de blogumun başındayım. :) Bugün kahvaltıdan sonra keyif yaparken hiç beklemediğim bir kargo gelince çok şaşırdım. Natracare'den gelen bu güzel pakette denemem için gönderilen organik pedler var. Açıkcası daha önce yalnızca bir kere organik ped deneme şansım olmuştu. Her şeyin kimyasallarla dolu olduğu bu zamanda böyle markalar imdadımıza koşuyor bence. Hediyeler aşağıdaki gibi.. :)

organik ped


Hediye olarak o minnoş kutunun içinde bir adet günlük ped, bir adet kanatlı ped ve bir tane de tampon bulunuyor. Natracare'in geniş bir ürün çeşitliliği bulunuyor. Organik ped markalarına ben çok nadir rastlıyorum ve en çok rastladıklarımdan biri de Natracare. Kesinlikle güvenilir ve kaliteli ürünleri var. Organik pedler keşke marketlerde de satılsa. :( Ben böylesine sağlıklı kadın hijyen ürünlerine talebin artmasından yanayım. 

Ürünler organik pamuk, klor ve plastik içermiyor. Çoğu doğada çözülebiliyor. Klorla ağartılmamış olması ve yapay emiciler bulunmaması benim çok hoşuma gitti. Hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka. GOTS sertifikalı %100 organik pamuktan yapılıyor. Bu güzel hediyeler için Natracare'ye teşekkürler! Hepinizi kocaman öpüyorum kızlar. :)

instagram: guzellikrutinim

6 yorum:

  1. keşke canım organik ürünler her yerde olsa :) bunlara da ulaşamak zor artmalı organik pedler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum canım, kesinlikle firmalar organik ürünlere yönelmeli :)

      Sil
  2. Blog kesf etk geliyorum bloguma beklerim takipteyim

    YanıtlaSil
  3. Etkinliklerden geldim ve takibe aliyorum bende yeni bloguma beklerimmm

    YanıtlaSil