11 Ekim 2015 Pazar

Flormar - Waterproff Dudak Kalemi (İnceleme)

Flormar Dudak Kalemi

Öncelikle yaklaşık 1 aydır yazı yazamadığım için hepinizden özür diliyorum. Maalesef çok yoğun bir aydı eylül ayı benim için. Hatta o kadar dolu geçti ki "Oha 1 ay mı olmuş?" dedim kendi kendime. :( Umarım beni ve yazılarımı özlemişsinizdir. Neyse, gelelim blogumun bu günkü konusuna..

219 numaralı, Mac Kinda Sexy / Golden Rose Mat 27 ile uyumlu olan bu dudak kalemini uzun zamandır kullanıyorum ve bir inceleme yazısı yazmaya karar verdim. Uyumlu dediysem aynı renk değil tabii, bu dudak kalemi biraz daha pembe tonlu. Ancak o tarz nude rujlarla da gayet güzel duruyor. Renk olarak bendeki renk çok güzel bu nedenle bu rengi tavsiye edebilirim. Flormar'ın bu dudak kaleminin adı "Rose Wood", numarası 219.

Golden Rose Velvet Matte 27
Golden Rose Velvet Matte 27 - Flormar 219 Dudak Kalemi

Ürün "waterproff" iddiasıyla karşıma çıktı fakat ne yazık ki pek öyle değil. Yani elimi sürdüğümde hemen dağılıyor. Elimi sürmeyip suya sokmayı hiç denemedim ama, bilemem. :D Ellenmediği zaman kalıcılığında çok sıkıntı yok. Dudakta birkaç saat kalabiliyor.

Flormar 219 waterproff dudak lip liner

Rengi dudakta biraz daha farklı duruyor. Yukarıdakinden daha şeftalimsi gibi. Zaten bir üst fotoğrafta da gördüğünüz gibi uzaktan nasıl durduğuna aldanmamak gerek, denmek gerek. Bütün dudağa sürmek için çok yumuşak bir dokuya sahip değil. Uygun fiyatlı ve güzel renk skalasına sahip bir seri diyebilirim. Kısacası, tavsiye ederim. :)

Instagram: guzellikrutinim


Satış Yeri: Flormar
Fiyatı: 4,5 tl
Puanım: 7/10

2 yorum:

  1. Çok beğendim çok güzel bir renk :))
    nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :)
      Blog tanıtımları buraya: http://guzellikrutinim.blogspot.com.tr/2015/07/blog-kesif-etkinligi.html

      Sil