26 Haziran 2015 Cuma

Yaza Özel Meyveli Tırnaklar !


Nihayet hasret kaldığımız yaz geldi! Yaz deyince benim aklıma meyve geliyor nedense. Çok meyve yediğimden sanırım. Bu fikirin üzerinden giderek, yaza rengarenk meyveli tırnaklar yakışır diye düşündüm. Son zamanlarda popüler olan tırnak tasarımı modasına ayak uydurmak gerek. Gelelim meyveli tırnakların yapılışına..
İlk bakışta çocuksu gibi dursa da her gören rengarenk tırnaklarıma bayıldı. :) Açıkçası tırnak dekorasyon fırçasıyla yapmadığım için çok kullanışlı olmuyor. Tabii ki uğraşmak isteyen tırnak dekorasyon fırçasıyla da yapabilir. Bense kolaya kaçtım. Geçen ay Rossman Alışverişim'de aldığım R. Young'un meyveli tırnak süsleriyle cıvıl cıvıl bir tırnak tasarımı yaptım. 

İlk adım olarak tırnağınıza istediğiniz bir renkte oje sürün. Ojeniz kurumadan üzerine hemen küçük meyvelerden serpiştirin ya da tırnağınızı süslerin bulunduğu kaba batırın. Çıkıntılı yerler varsa biraz bastırarak kurumasını bekleyin. Ben üzerine oje kurutucu sprey de sıktığım için fotoğrafta yağlı bir görüntü oluştu. İşte bu kadarr... 

Meyveli tırnak süslerinden çokça kullandığınız zaman gün içinde dökülebiliyor. Bu yüzden yalnızca bir tırnağınıza veya her tırnağa birer tane aynı meyveden yapıştırırsanız hem kullanışlı, hem de daha az çılgın ellere sahip olursunuz. :)


Deneyen varsa lütfen yorum bıraksın. Takipte kalın kızlar, kocaman öpücükler..

6 yorum:

  1. Ayyy çok tatlılarrrr ama ben bi türlü yapıştırmayı beceremiyorum alttaki ojeyi bozuyorum.Yaz için ne kadar güzel olurrr özellikle ayak tırnaklarına :D

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım, evet biraz bozuluyor ama ben alttaki ojeyi önceki gün sürdüm öyle bozulmadı :)

    YanıtlaSil
  3. tütü etek çekilişime katılabilirsin...

    http://www.nilgunozenaydin.com/2015/06/cekilis-yapiyorum.html

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ben baktım ama bulamadım lütfen internetten alışveriş varsa linkini atar mısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef Rossmann'ın internetten satışı yok şu an canım. Başka markalarınkine bakabilirsin :)

      Sil