15 Haziran 2015 Pazartesi

Pretty Perfect - Eye Roll On


Gratis alışverişimde aldığım Pretty Perfect Rejuvenating Eye Roll On'u bir süredir kullanıyorum. İnternette de bu kozmetik ürün hakkında çok fazla inceleme yazısına rastlamadığım için yazmak istedim. Uygun fiyatından dolayı herkesin merak ettiği bir ürün çünkü. Gelelim ürün hakkında yorumlarıma..


Pretty Perfect'in göz roll on'unu yaklaşık birkaç haftadır kullanıyorum. Göz kremleri için inceleme yazısı yazmak uzun zaman gerektiriyor aslında. Ancak bu ürün kırışıklık karşıtı bir etki vaadetmediği için çok uzun süre kullanmama gerek olmadığını düşündüm. Bu yüzden bu göz kremini daha çok genç ciltlere tavsiye ediyorum. Gözaltı için canlandırıcı, tazeleyici bir ürün. Çok fazla olmasa da serinletici bir etkisi de var. Göz altlarımızdaki koyu renk halkaların görünümünü azalttığını söylüyor. İçeriğini, ambalajını ve açıklamasını okumak için yukarıdaki resme tıklayıp büyütün. Bütün hepsini tek bir fotoğrafta birleştirdim.

Pretty Perfect'i genel olarak beğendim ama beğenmediğim noktalar da var. Öncelikle bu roll on vaat ettiği gibi benim göz altlarımdaki koyu halkaların görünümünü hafifletti. Ama benim çok koyu halkalarım yok zaten. Yine de daha aydınlık bir görüntü verdiğini hissettim. Ama kuruduktan sonra bile üzerine kapatıcımı uygulamakta zorlandım. Kapatıcıyı sürünce renk dağıldı, sürmem zorlaştı. Yani yapısı başarısız, ürün ciltte tamamiyle emilmiyor. Aydınlatması güzel, ancak çok fazla ferahlatmıyor. Nemlendirmesi gayet iyi. Ben günde 1 kere sabahları sürüyorum ama birkaç kez sürülebilir.

Ürünün en kötü özelliği dediğim gibi, yapısı. Yapış yapış bir his bırakıyor. İyice kuruyunca bu his azalıyor ama yine de tamamiyle geçmiyor. Akşama kadar durmasına rağmen hala dokunduğumda nemli oluyor ve hatta gülünce mimik çizgilerim birbirine yapışıyor. Gerçekten etki olarak çok memnun kalsam da yapısı çok sinirimi bozdu.

Pretty Perfect Eye Roll On, içerik açısından gayet güzel duruyor. Yukarıdaki fotoğrafa tıklayarak inceleme yapabilirsiniz. Kafein, Vitamin B5 ve Panthenol içerdiğinden içim rahat ve paraben içermiyor. Bu üçlü cilt için faydalı. Kısa bir içerik kısmı var. İçeriğin kısa olması da çoğu zaman daha temiz olduğunu gösterir. 

Biraz da ambalajından bahsedeyim. Kutusunda gördüğünüz kadar büyük bir ürün değil. Daha ufak, cep boy gibi. Kapağını açıp bakınca ürün yeşil gibi duruyor üstten. Bilyesi plastik sanırım. Yani Garnier'de olduğu gibi demir tarzı bir şey değil. Bu yüzden sürerken buz gibi bir etki yaratmıyor. İnternetten alıntı bir fotoğrafla size ambalajını göstereyim.


İlk süreceğiniz zaman elinize bastırarak açmanızı tavsiye ederim. Çünkü ilk biraz sert açıldı benimki. Direk göz altınızda açmaya çalışırsanız tahriş edebilir. Onun haricinde genel sürümü kolay. Ama "vıjjt" diye de kaymıyor yani, orta diyelim. :)

Özetlemem gerekirse, Pretty Perfect göz roll on'u etki ve içerik açısından sevdim, ambalaj açısından orta buldum, fakat yapısı bakımından çok kötü. Yapış yapış olması sinirinizi bozmayacaksa tavsiye ediyorum bu göz kremini. Etkisinden gayet memnun kaldığım için puanımı düşük tutmuyorum. Ayrıca çok çok uygun fiyatlı olduğundan içimden çok da sövmedim açıkçası. Zaten merak ettiğimden almıştım ama makyajsız çıktığım günlerde gayet hoş bir etki bıraktığından sevdim. Öncesinde göz altıma argan yağı sürüp kullandığımda yapısı biraz düzeliyor.

Ürün sanırım İngiltere'den(emin değilim) ithal fakat Çin'de üretilmiş. Sizi yanıltmasın. Bu markanın bir de kapatıcı olanı var. Onu kullanmadım ama internette kötü olduğunu okumuştum. Pretty Perfect Eye Roll On'la ilgili benden bu kadar kızlar, özet bilgiler aşağıda. Öpüldünüz.. 

Satış Yeri: Gratis
Fiyatı: 6,5 tl
Puanım: 7/10

6 yorum:

  1. Yapış yapış olması kötüymüş ama yine de güle güle kullan cnm ;) Tşkler paylaşım için...

    YanıtlaSil
  2. Garnier kullanmıştım o iyi gibiydi ama son zamanlarda yanma yapınca çöpü boyladı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da çöpe gidebilir her an canım yanma yapmıyor ama yapısı sinirimi bozdu :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Aaa gerçekten mi? Çok üzüldüm bu duruma :( Uygun fiyatlı bir ürün olduğundan her cilde uyum sağlamayabilir :( Ben de kullanmayı bıraktım

      Sil