20 Haziran 2015 Cumartesi

Doğal Maden Suyu Spreyi


Maden suyu, her cilt tipine uygun doğal bir temizleyici ve toniktir. Özellikle sivilce, siyah nokta gibi dertlerden muzdarip, yağlı bir cildiniz varsa; maden suyu gözenek sıkılaştırıcı bir etki gösterir. Tabi göstermeyedebilir. Deneyip görmek gerek. Ayrıca yüzünüzü maden suyuyla yıkayabilirsiniz. Evde doğal maden suyu spreyini kolayca hazırlayabilirsiniz. Gelelim hazırlanışına ve faydalarına..
Evde hazırlayabileceğiniz o kadar çok kozmetik var ki aslında! Ben gül suyunu pamuğa döküp yüzümü sildiğim için doğal yüz spreyi olarak maden suyunu tercih ettim. İçinde mineraller bulunan maden suyu, cildimiz için çok faydalıdır. Gözenekleri sıkılaştırıcı etkisi olduğu bilinir. Tabii ki önce denemelisiniz. Herhangi bir olumsuz etki görmezseniz hemen kullanmaya başlayın! Yüzünü yıkarken de kullanabilirsiniz. Ayrıca ergenlik sivilceleri için yüzünüzü mineralli sularla yıkamak iyileştirici etki gösterebiliyor.

Doğal spreylerin hazırlanışı çok basit. Eski bir sprey şişesi veya kozmetik dükkanlarından aldığınız seyahat boy şişelerinden gerekiyor. Ben Gratis'ten aldığım sprey şişesini kullanacağım. Bir de tabii ki maden suyu. Maden suyunu açıp aldığı kadar doldurun. Eğer yağlı bir cildiniz varsa içine birkaç damla limon sıkabilirsiniz. İşte bu kadar! İster doğal yüz ve vücut spreyinizi yanınızda taşıyın, ister sabah akşam sıkın. 

Güneş sonrası ferahlatıcı bir etki için de sıkabilirsiniz. Sadece yüzünüze değil, cildinize de uygulayabilirsiniz. İşte size oldukça ucuz ve katkısız bir kozmetik ürünü! Maden suyu cildiniz için tonik görevi görecek. İsterseniz pamuğa döküp yüzünüzü silebilirsiniz.

Maden suyu haricinde neleri sprey yapabilirsiniz merak ediyorsanız, Doğal Temizleyiciler yazıma da göz atmayı unutmayın.

"Ben üşenirim, hazır sprey öner." diyorsanız Lilakutu Alışverişim'e tıklayarak yeni aldığım spreyi inceleyebilirsiniz.

Her yaştan her cilde uygun doğal kozmetik önerileri sunmaya devam edeceğim. Takipte kalın kızlar, öpüldünüz.. :)

2 yorum:

  1. Ben de yapıyorum ara ara.
    Şu sıcaklar gelmedi gibi, şöyle bi oflayıp puflayalım, sıcak bastı-daral geldi diyip rahatlatıcı şeyler arayalım...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ferahlamak için de uygun bir sprey. Teşekkürler :)

      Sil