5 Şubat 2016 Cuma

Hijyende Tek Hareket: Vissmate !

Vissmate, geçtiğimiz günlerde bana güzel bir hediye pakedi yolladı. 4 adet Vissmate çamaşır suyundan oluşan bu güzel pakedi sizlerle paylaşmak ve yorumlarımı yazmak istedim. :)

vissmate çamaşır suyu
Vissmate, bildiğiniz üzere yeni bir temizlik markası. Şu anda birkaç farklı versiyonda çamaşır suyu bulunuyor. Bana yolladıkları çeşitleri, "Çiçek Bahçesi", "Deniz Ferahlığı" ve "Çam Ormanları". Ben en çok Çiçek Bahçesi'ni beğendim. Çam Ormanları'nın ise gerçekten orman gibi ferahlatıcı bir kokusu var. Deniz Ferahlığı ise biraz daha klasik çamaşır suyu kokusu gibi. 

Ben Vissmate'i ilk duyduğumda "Bir çamaşır suyu niye bu kadar abartılır ki?" diye düşünmüştüm. Çünkü küçüklüğümüzden beri genelde çamaşır suyunu ağartıcı bir ürün olarak düşünürüz sadece. Fakat Vissmate'den mi kaynaklı bilmiyorum ama ben artık temizliğimin çoğu kısmında çamaşır suyu kullanmaya başladım. 

vissmate çamaşır suyu vissmate çamaşır suyu


Son zamanlarda doğal/ organik temizlik ürünleri revaçta olsa da insan özellikle de tuvalet, lavabo gibi alanlarda gerçekten güçlü bir temizleyici arıyor. Bu nedenle Vissmate'i destekliyorum. Ayrıca bu aralar en çok türeyen markalar "doğal temizlik" (!) adı altında prim yapmaya çalıştığı için de Vissmate'i çok sevdim. Çünkü bazı zamanlar doğal olsun falan derken gerekli ürünleri almaktan da kaçar olduk. Şu ana kadar iddialı bir çamaşır suyu markası hiç görmemiştim. Vissmate bunu yaptı ve iddialarında da haklılar sanırım.

İlk kullanmaya başlarken öylesine denemiştim. Fakat gerek verdiği temizlik/ hijyen hissiyatı gerekse kokularıyla beni çok tatmin ettiler.. Ben Vissmate'i tuvalet, lavabo, duşakabin ve yer temizliğinde kullandım. Koku alternatifleri nedeniyle de tavsiye edebileceğim bir ürün. Sitelerinde de hijyen hakkında verilen bilgiler var, hoşuma gitti. Bakmak isterseniz buraya tık.

Denediyseniz sizin de yorumlarınızı bekliyorum, öpücükler.. :)
kiss gif

4 yorum:

  1. Gerçekten çok başarılı bir ürün. Severek kullanıyorum.

    Keşif etkinliği ile gldim, takibe alıyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. sizi takibe aldım sizde beni alırsanız sevinirim yeniyim destek olun :) şimdiden teşekkkürler bayansekerr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok severek kullanıyorum ben de :)
    Temizlemesi çok iyi...

    YanıtlaSil