23 Mayıs 2015 Cumartesi

Gratis Alışverişim (Mayıs 2015)


Rossman alışverişimden sonra Gratis'e de uğradım ve Gratis'te de minik bir alışveriş yaptım. Birkaç parçadan oluşuyor ama yine de sizinle paylaşmak istedim. İzlenimlerimi ve fiyatları sizinle paylaşmayı çok seviyorum. Özellikle seyahat için şişe setinden daha fazla almayı düşünüyorum. Çünkü çok işe yarıyor. Neyse lafı uzatmadan ürünlere geçeyim, buyrun.. :)



Fotoğrafın üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.

Pretty Perfect Göz Roll On: Gözaltlarım için nemlendirici ve canlandırıcı uygun fiyatlı bir ürün arıyordum. Bildiğiniz üzere normalde nemlendirmek için Badem Yağı kullanıyordum. Mucize badem yağıyla ilgili yazım için buraya tıklayın. Bu ürünü de merak edip aldım. Çünkü içeriğine baktığımda gayet temiz olduğunu düşündüm. Aldıktan sonra Pretty Perfect Eye Roll On'la ilgili internette araştırma yaptım. Pek olumlu şeyler okumadım ama bakalım ben de bir kullanayım. Yorumlarımı daha sonra paylaşabilirim. Resme tıklayarak kremin vaadettiklerine bakabilirsiniz. Fiyatı: 6,90 tl


Fotoğrafın üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.


Pierre Yüz Scrub: Faydalı ve doğal içeriğinden dolayı bu scrub ilgimi çekti. (Scrub için hala Türkçe bir eşdeğer kelime bulamadığımız için üzgünüm maalesef.) Böyle tek tek satılan yüz maskeleri ve peelinglerine bayıldığımdan hemen sepete attım. Beğenirsem tekrar almayı düşünüyorum. Fiyatı: 2,25 tl

Benri Islak Mendil: 3 Al 2 Öde - 1,95 tl
Eklips Seyahat Seti: 2,95
Zipper Fermuar Şeklinde Bileklik: 0,90 tl

Rossmann alışverişimde de belirttiğim gibi bu ay kozmetik alışverişlerimde makyaj ürünü almadım. Çünkü zaten çok sık makyaj yapmam ve buna rağmen bir dolu makyaj malzemem var. Makyaj çantamı biraz küçülttüğüm zaman makyaj alışverişleriyle karşınıza çıkıcam kızlar. Takipte kalın.. :)

10 yorum:

  1. güzel günlerde kullagn gulşahcım

    Pretty Perfect Göz Roll On merak ettım yorumları bekliyorum sevgler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Pretty Perfect Roll On'u birkac kere kullandım, etki olarak çok güzel fakat biraz yapış yapış his bırakıyor. Detaylı yazacağım yakında. Öptüm :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım..Ben de tekli maskeleri saç bakımlarını vs çok seviyorum ..Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Evet çok pratik oluyor. Sevgiler :)

      Sil
  3. güle güle kullan bende bloğuma bekliyorum :)

    YanıtlaSil