11 Mayıs 2015 Pazartesi

Flormar - Nude Palet


Flormar - Nude Palet
"Kadifemsi-ipeksi dokusu ve ışık yansıtıcı pigmentleri sayesinde yoğun parlak görünüm kazandırır. Color Palette Eye Shadow, ambalaj içindeki 5 farklı renk tek tek veya karıştırılarak kullanıldığında sayısız renk tonu ve sonuç yaratma imkanı sunar." (COLOR PALETTE EYESHADOW - Nude Dudes) 9 g

Flormar'ın bu 5'li far paletine bayıldım. İlk olarak kontürlemek için almıştım ama bu farı her şey için kullanabiliyorum. İster kaş farı olarak kullanın, ister göz farı olarak, ister kontürlemek için kullanın, ister allık olarak. Hatta en açık tonunu kapatıcı olarak bile kullandığım oldu.



Flormar'ın bu far paleti makyaj çantamın vazgeçilmezi. Tozlaşıp uçuşmuyor ama pigment olarak aşırı yoğun değil. Ancak fırçama çok azcık almama rağmen bütün işlemime yetiyor. Gerçekten harika, herkese tavsiye ederim! Toplam 8 renk paleti mevcut ama favorim tabii ki "Nude Dudes" paleti.




Flormar'ın sitesinden bu renk alternatiflerini inceleyebilirsiniz.

Bu paletin çok benzer bir versiyonu Golden Rose'da da mevcut. Hatta fiyatı biraz daha uygun sanırım. Ama onu denemedim. Zaten Flormar da uygun bir marka olduğundan hiç boşuna arayışa girmeyin ve ihtiyacınız varsa bunu hemen alın derim.Hatta şu anda Anneler Günü'ne özel net %30 indirim var sanırım. Flormar'ın sitesinden online alışveriş yapabilirsiniz. Flormar'dan online olarak alışveriş yapmayı daha çok seviyorum ben, çünkü daha çok indirim ve fırsat oluyor. Bazen kargo 1 tl, 30 tl üzeri kargo ücretsiz gibi kampanyalar yapıyorlar. Hediyeler yolluyorlar. Bir adet numune ve oje gönderdiler geçen sefer hatta. Aşağıda, bakabilirsiniz. Gönderilen kutu da şirin mi şirin.


Flormar'ın bakım ürünlerini pek tavsiye etmesem de makyaj ürünlerini her zaman beğenip tavsiye etmişimdir. Deneyin, deneyimlerinizi paylaşın kızlar.. :)


Satış Yeri: Flormar
Fiyatı: 21,9 tl
Puanım: 10/10

10 yorum:

  1. merhaba canım renkler harikaymış:)

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Merhaba blogunu takipteyim
    Benimde sağlık ve bakım üzerine yazdığım bir blogum var beni takip edersen sevinirim ♥
    Blogumda blog keşif etkinliğine katılıp blogunu tanıtabilirsin :)
    http://ceydacengiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, takip etmene sevindim ben de senin blogunu inceliyorum hemen canım teşekkürler :)

      Sil
  3. Merhaba bloğunu Modaland'da gördüm ve izlemeye aldım :) Bana da beklerim,sevgiler :)
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, ben de izliyorum :)

      Sil
    2. Bu palet çok övülüyor ve çok merak ediyorum.En kısa zamanda alıp deneyeceğim :) Güle güle kullan... Bana da beklerim ;)

      http://ondanbundansundanbiraz.blogspot.com.tr/

      Sil
    3. Teşekkürler, izlemedeyim :)

      Sil
  4. Bende de var bu paletten bir çekilişte kazandım ama kullanmıyordum, güzel olduğunu söylüyorsun ben de deneyeceğim :)


    http://beylorinda.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil